Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο

Ευθύνες

Είναι πλέον σαφές, κρυστάλλινο μπορώ να πω, ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού νοσεί βαριά. Είναι σ’ ένα διαχρονικό κώμα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Και για το σημερινό χάλι οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

Γράφει ο Πράσινος Καγκελάριος

Η σημερινή διοίκηση έχει κάνει εγκλήματα. Έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία το εξής απίστευτο. Να ρίχνει χρήμα στην ομάδα και ταυτόχρονα να καταστρέφει με απλές, χειρουργικές όμως κινήσεις κάθε υγιές κομμάτι που δημιουργεί. Να γκρεμίζει την ομάδα σε μια νύχτα και να την επαναφέρει στον πάτο.

Γιατί η σημερινή διοίκηση και κάποιοι περιφερόμενοι θίασοι που λυμαίνονται εδώ και χρόνια την οικογένεια του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να διώξουν μεσούσης τη σεζόν τον Ιβάν Γιοβανοβιτς, ο οποίος -είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είχε καταφέρει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού της διπλανής πόρτας. Μετά από ασταμάτητες σφαλιάρες 10 και πλέον ετών είχε πετύχει το σχεδόν ακατόρθωτο, να φέρει ξανά τον κόσμο Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Και αυτός ο άνθρωπος έφυγε νύχτα, εισπράττοντας μια συμπεριφορά από τη διοίκηση, που εύκολα θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει απαράδεκτη.

Η διοίκηση οφείλει να πάρει αποφάσεις. Χθες, όχι αύριο. Το καζάνι βράζει και η υπομονή έχει εξαντληθεί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι κανένα σωματείο της φακής με ΑΦΜ δεκαετίας. Έχει λαό και βαριά ιστορία. Οποίος, λοιπόν, δεν σέβεται τη φανέλα και δεν τιμά το… χθες της ομάδας, δεν έχει καμία θέση στο αύριο του τριφυλλιού.

Δείτε περισσότερα

Επικό γραφικό με… ναυμαχία ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι! (pic)

Τσέριν: Να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα μας θυμάται ο κόσμος

Στον τελικό του «Ι. Μπουσούνης» στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός

Σεφτέ με την Καρδίτσα

Σχετικά άρθρα

Επικό γραφικό με… ναυμαχία ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι! (pic)

Τσέριν: Να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα μας θυμάται ο κόσμος

Κώτσιρας: Το μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η συγκέντρωση και το πάθος

Ίνγκασον: «Το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς»

Υποχρέωση η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλόνσο: Είναι ένα clasico όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως

Conference League: Panathinaikos perfection! (vid)