Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

Με μότο «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ» η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη νέα της πρωτοβουλία για να προσελκύσει κόσμο στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων, την κάλυψη του κόστους εκδρομής από την επαρχία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά σε μία ακόμη κίνηση για να προσελκύσει φιλάθλους της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πως όσοι απέκτησαν ή θα αποκτήσουν εισιτήριο για το μεγάλο κυριακάτικο ματς, θα διεκδικήσουν μία απ’ τις 40.000 προσκλήσεις του αγώνα με την Τσέλσι! Δηλαδή το 80% του ΟΑΚΑ για το μεγάλο ματς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός μας βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη καμπή της αγωνιστικής περιόδου. Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι η πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να επανακάμψει η ομάδα.

Ζητάμε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τη στήριξη τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος να γεμίσουμε τις κερκίδες του γηπέδου και να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αποκτά πρόσβαση σε 40.000 προσκλήσεις, ποσοστό άνω του 80% των εισιτηρίων που μπορούν να εκδοθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για τον αγώνα UEFA Conference League με αντίπαλο την Τσέλσι (24/10, 19:45)!

Η διαδικασία εξαργύρωσης του εισιτηρίου του αγώνα με τον Ολυμπιακό με πρόσκληση για το ματς με την Τσέλσι, θα γίνει την προσεχή Τρίτη 8/10, θα διαρκέσει μόνον ένα 24ωρο και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η διαδικασία θα γίνει χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό θα βρείτε εδώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

Δείτε περισσότερα

Πρόβλημα με Ντραγκόφσκι, με Λοντίγκιν η ενδεκάδα κόντρα σε Ολυμπιακό!

Αταμάν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος – Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ»

Άνετη προπόνηση ενόψει Μπάγερν!

Επικό γραφικό με… ναυμαχία ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι! (pic)

Σχετικά άρθρα

Πρόβλημα με Ντραγκόφσκι, με Λοντίγκιν η ενδεκάδα κόντρα σε Ολυμπιακό!

Επικό γραφικό με… ναυμαχία ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι! (pic)

Τσέριν: Να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα μας θυμάται ο κόσμος

Κώτσιρας: Το μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η συγκέντρωση και το πάθος

Ίνγκασον: «Το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς»

Υποχρέωση η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλόνσο: Είναι ένα clasico όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως