Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Πρώτη φετινή νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Πρώτη φετινή νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Άμεση αντίδραση είχε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το Τριφύλλι αγωνίστηκε με θέληση και διάθεση στο γήπεδο του Ρουφ και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο με 1-0 έστω και αν στο τέλος κινδύνευσε να ισοφαριστεί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από την αρχή να κάνει παιχνίδι ωστόσο δεν ήταν εύκολο να διασπάσει την άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας. Όμως κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία στο 34΄ με γκολ της Γκάτσου η οποία βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινες» είχαν και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού ωστόσο στο τέλος της αναμέτρησης καρδιοχτύπησαν σε δύο περιπτώσεις.

Στην πρώτη η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Νάση και στη δεύτερη γλίτωσε το βέβαιο γκολ η Κοκοτσάκη με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

Παναθηναϊκός: Νάση, Νταρζάνου, Γκάτσου, Ολζέφσκα, Ραπάτσκα, Σέμπεκ, Μπράμε, Κόλλια, Χαμαλίδου, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Έπαιξαν και οι Νεφρού, Κατωπόδη, Κοκοτσάκη και Δημητρίου στην θέση των : Κολλια, Χαμαλιδου ,Σπυριδωνίδου και Ραπάτσκα.

Αγία Παρασκευή (Χαραλαμπίδης): Δημητροπούλου, Μυσιρλή, Μυλωνά, Μπάρτζα, Τσιρούλη, Νίκα, Λόγου, Γεωργίου, Ξυλούρη, Ίβιτς και Ντζάνη.

Κνέζεβιτς «Πρωταρχικός στόχος ήταν η νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το πρώτο ματς. Τα κορίτσια μπήκαν καλά και βάλαμε το γκολ και μπήκαμε μπροστα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες καθώς κάναμε το δύσκολο αντί να κάνουμε το εύκολο.

Στο τέλος μάλιστα πήγαμε να δεχτούμε και γκολ από δύο στημένες φάσεις. Έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες να δουλέψουμε λόγω εθνικών ομάδων και θέλουμε να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα βλέπουμε ότι θα χάνονται βαθμοί σε κάθε αγωνιστική από ομάδες που δεν περιμένουμε, καθώς όλες οι ομάδες παλεύουν και δεν είναι πολύ μακριά».

Δείτε περισσότερα

Φόρτωσε με 20 γκολ τον ΝΟΠ

Σταμολάμπρου: «Αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς, θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου»

Γκουζίνη: «Αυτό δεν είναι το ταβάνι μας, τα κορίτσια το θέλανε, το δείξανε και το πήρανε»

Η Σταμολάμπρου έπαθε… Σλούκα και αποθεώθηκε από τον κόσμο!

Σχετικά άρθρα

Φόρτωσε με 20 γκολ τον ΝΟΠ

Στάθηκε ως… Panathinaikos

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ

Ευχαριστήριο του Παναθηναϊκού Α.Ο. και των τμημάτων ΑμεΑ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα για το Euro Cup!

Χορηγία 200.000 ευρώ του κ. Αλαφούζου στον Α.Ο.

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Eurocup