Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Οι σκέψεις του Αλόνσο και τα διλήμματα ενόψει ΟΦΗ

Οι σκέψεις του Αλόνσο και τα διλήμματα ενόψει ΟΦΗ

Μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Super League και στη σκιά του απροσδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση, όπου αύριο (19/10) έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Τα πράγματα για τους “πράσινους” μόνο εύκολα δεν είναι, μιας και ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να διαχειριστεί τη ψυχολογία των παικτών του, από την απώλεια του συμπαίκτη τους, αλλά κυρίως για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα.

Άλλη μια νέα απώλεια θα φέρει δυσμενείς συνθήκες, καθώς η τελευταία νίκη που πέτυχε το Τριφύλλι ήταν με τον Πανσερραϊκό στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ στα σερί ντέρμπι που ακολούθησαν η συγκομιδή ήταν πενιχρή (μόλις 2 βαθμούς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό).

Τα διλλήματα με τον ΟΦΗ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πρέπει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά παράλληλα να έχει και φρέσκους τους παίκτες του, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (24/10, 19:45) και έτσι βρίσκεται σε ένα δίλλημα για κάποιες θέσεις.

Αρχικά κάτω από το τέρμα, μιας και ο τραυματισμός του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκιτον άφησε έξω για περίπου δέκα ημέρες, αλλά ήδη επέστρεψε στις προπονήσεις την ώρα που ο Γιούρι Λοντίγκιν προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό παρά το μεγάλος λάθος στο με το Ελ Κααμπί. Εκεί ο Αλόνσο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αράο σίγουρα θ βρεθεί ως αμυντικό χαφ, μιας και αρκετά σταθερός. Από κει και μετά Ουρουγουανός τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει στην ανασταλτική λειτουργία και κυρίως στις θέσεις ”8” και ”10”. Η πιθανότητα του δίδυμου των Αζεντίν Ουναΐ και Τάσου Μπακασέτα είναι μεγάλη, αλλιώς ένας από τους δύο θα βρεθεί στην ενδεκάδα ως δεκάρι και τον Άνταμ Τσέριν στο ”8”.

Στην αριστερή πλευρά το δίλημμα είναι ανάμεσα στον Φίλιπ Τζούρισιτς και τον ταλαιπωρημένο από τα ματς της Εθνικής Ουρουγουάης αλλά και τα ταξίδια, Φακούντο Πελίστρι. Ο Ουρουγουανός χαφ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση και φαβορί να ξεκινήσει ο Σέρβος, ώστε να είναι πανέτοιμος για την Τσέλσι.

Στην επίθεση και με δεδομένη την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, οι Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ διεκδικούν την θέση. Ο Αλόνσο εμπιστεύθηκε τον Σλοβένο στη Μπάνια Λούκα αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή  άσο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες και ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Σουηδός σέντερ φορ.

Δείτε περισσότερα

Πέρεθ: Η επιθυμία μου είναι να μείνω και να έχω ξανά μια ευκαιρία

Η Μπαλωμένου αντί του Μπουτσικάρη αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Σαββατοκύριακο με ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Έμφαση στην τακτική

Σχετικά άρθρα

Πέρεθ: Η επιθυμία μου είναι να μείνω και να έχω ξανά μια ευκαιρία

Η Μπαλωμένου αντί του Μπουτσικάρη αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Έμφαση στην τακτική

Βγαίνει από τον “πάγο” ο Βαγιαννίδης

«Πέταξε» για την Αγγλία η σορός του Μπάλντοκ

Mission… failed, αλλά τα πάντα είναι στο χέρι του!

Έπεσε σε… λήθη στη Μαδρίτη!