Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Προσπάθησε κόντρα στην Ανζέρ, αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη!

Προσπάθησε κόντρα στην Ανζέρ, αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του κόντρα στην ανώτερη ποιοτικά και ποσοτικά Ανζέρ, χωρίς την αρχηγό Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου που χειρουργήθηκε στους κοιλιακούς, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 86-75, μετά από δύο αγωνιστικές στο Eurocup Γυναικών.

Μία δυνατή μονομαχία έδωσε το Τριφύλλι κόντρα στη δυνατή UFAB49 και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και σε υψηλό διεθνές επίπεδο και το έκανε μπροστά σε 300 φιλάθλους του.

Παρά την απουσία της Σταμολάμπρου ο Παναθηναϊκός έμεινε μέσα στο ματς απείλησε και ξέμεινε από δυνάμεις αλλά είχε να αντιμετωπίσει και μια παράξενη διαιτησία.

Μετά από αυτή την ήττα ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με τη Λούμπλιν και με αυτή από ότι φαίνεται θα διακδικήσει και τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει καθώς από τον όμιλο περνάνε οι δύο πρώτες ομάδες και οι 8 καλύτερες τρίτες από τους 12 ομίλους.

Οι «πράσινες» είχαν σε πολύ καλή βραδιά τη Λιλιάνα Καρακασίδου που πέτυχε 18 πόντους και τον ίδιο αριθμό πόντων σημείωσε και η Ντίξον ενώ 17 πόντους πέτυχε η Τζόουνς.

Επιπλέον μια ακόμα καλή εμφάνιση για τη Χατζηλεοντή με 11 πόντους ενώ προσπάθησαν και οι Τσβίτκοβιτς και Αλεξανδρή.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι και κατάφερε και σκόραρε με όλους τους τρόπους.

Στην αρχή του ματς πήρα το κομμάτι του σκοραρίσματος πάνω της η Χατζηλεοντή και όταν βρήκαν τρόπο να την περιορίσουν ανέλαβε δράση η Καρακασίδου μαζί με την Τζόουνς.

Οι «πράσινες» ξέφυγαν από την αρχή στο σκορ με 8-2 και παρότι πλησίασε η γαλλική ομάδα στον πόντο 12-11 ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι τη διαφορά για να κλείσει το δεκάλεπτο με 24-16.

Το «τριφύλλι» δεν έχασε τον έλεγχο του ματς και έκανε το 30-23 με την Τζόουνς όμως οι φιλοξενούμενες βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν σε 32-29 και έπειτα ξαναπήραν προβάδισμα με 32-22.

Η Κόνιαλη με φοβερό τρίποντο από τη σέντρα στην εκπνοή μείωσε σε 35-39.

Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έμεινε με επιμονή κοντά στο σκορ 42-46 ενώ σε επόμενη προσπάθεια της Ντίξον αντί για καλάθι και φάουλ της χρεώθηκαν βήματα.

Οι φιλοξενούμενες εκμεταλλευόμενες γενικά τα φαλτσοσφυρίγματα πήραν διαφορά με 42-52 και τελικά η Τρίτη περίοδος έληξε με 54-62.

Στα μισά της τέταρτης περιόδου οι φιλοξενούμενες είχαν πάρει διαφορά 60-76 ενώ με δίποντο η Καρακασίδου μείωσε σε 64-77. Κατόπιν ο Παναθηναϊκός πίεσε και μείωσε σε 70-79 με την Ντίξον  και η Καρακσσίδου με γκολ-φάουλ έκανε το 75-82.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 35-39, 54-62, 75-86

Παναθηναϊκός (Γκουζίνη): Καρακασίδου 18 (1), Κοτούλα, Κόνιαλη 3 (1), Τσβίτκοβιτς 4, Αλεξανδρή 4, Χατζηλεοντή 11, Ντίξον 18, Τζόουνς 17 (1), Χαιριστανίδου, Μπάτσιου, Καμπακά και Πατσιατζή

UFAB49 (Μπονάν): Εντζόγκ 3 , Μέρκερον 13, Μέντεζ 6, Ντούρσους 3 (1), Ντορνστάουντερ 13,Άλστον 15, Ντιαρισό 12, Άνταμς 12, Ταχάν 9 και Μποσιέρ.

Δείτε περισσότερα

Αταμάν: Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και ήμασταν πολύ soft, ήταν επιλογή η μικρή συμμετοχή του Μπράουν

Διπλό ρεκόρ για Ερνανγκόμεθ

Έπεσε σε… λήθη στη Μαδρίτη!

Τεράστιο “διπλό” του Παναθηναϊκού στη Βουδαπέστη επί της Χόνβεντ

Σχετικά άρθρα

Παπαπέτρου: Είναι θέμα νοοτροπίας και προσέγγισης του αγώνα

Αταμάν: Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και ήμασταν πολύ soft, ήταν επιλογή η μικρή συμμετοχή του Μπράουν

Διπλό ρεκόρ για Ερνανγκόμεθ

Έπεσε σε… λήθη στη Μαδρίτη!

Γκουζίνη: Την αποψινή μας προσπάθεια την αφιερώνουμε όλες στη Σταμολάμπρου

Η Σταμολάμπρου χειρουργήθηκε και έβαλε αμέσως να δει Παναθηναϊκό (pic)

Να “ρεφάρει” την ήττα από τη Παρί κόντρα στη Ρεάλ!