Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Ο Πέδρο Ρεμπότσο ο εκλεκτός για αριστερά!

Ο Πέδρο Ρεμπότσο ο εκλεκτός για αριστερά!

Ρεμπότσο

Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη βασική μεταγραφή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι «πράσινοι», μετά το… ναυάγιο με τον Δημήτρη Γιαννούλη, κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό που έχει υπάρξει στη συγκεκριμένη πλευρά.

Ο Ρεμπότσο είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.71 και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ πριν από τρία χρόνια είχε απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ, αποτελώντας διακαή πόθο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο «τριφύλλι», θεωρούν πως είναι ακριβώς αυτός ο παίκτης που λείπει, αφού διαθέτει ορισμένα στοιχεία που ζητάει από τους παίκτες του ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ρεμπότσο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, ενώ τις πρώτες επαγγελματικές συμμετοχές του τις “έγραψε” στη Μορεϊρένσε, με την οποία κατέκτησε το Λιγκ Καπ το 2017.

Ακολούθησε η μεταγραφή στη Γαλλία για την Γκινγκάμπ, όπου έκανε μία γεμάτη χρονιά στο Σαμπιονά πριν μετακομίσει ως δανεικός στην Τουρκία και την Μπεσίκτας.

Εκεί έμεινε για μία σεζόν πριν επιστρέψει στην ομάδα του και στα μισά της χρονιάς δόθηκε ξανά δανεικός στην Πάσος Φερέιρα. Πριν τρία χρόνια δόθηκε έναντι μικρού τιμήματος στην Λεχ Ποζνάν, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2022.

Δείτε περισσότερα

Επικό γραφικό με… ναυμαχία ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι! (pic)

Τσέριν: Να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα μας θυμάται ο κόσμος

Στον τελικό του «Ι. Μπουσούνης» στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός

Σεφτέ με την Καρδίτσα

Σχετικά άρθρα

Άνετη προπόνηση ενόψει Μπάγερν!

Επικό γραφικό με… ναυμαχία ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι! (pic)

Τσέριν: Να πετύχουμε κάτι για το οποίο θα μας θυμάται ο κόσμος

Κώτσιρας: Το μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η συγκέντρωση και το πάθος

Ίνγκασον: «Το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς»

Υποχρέωση η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Αλόνσο: Είναι ένα clasico όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως