Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Κωδικός… Πανσερραϊκός με βασικό Ουναΐ

Κωδικός… Πανσερραϊκός με βασικό Ουναΐ

H ισοπαλία επί του ΠΑΟΚ έφερε μεγαλύτερο… προβληματισμό για τον Παναθηναϊκό, μιας και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τους βασικούς διεκδικητές τους και στις επόμενες τρεις αγωνιστικές που ακολουθούν μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, οφείλουν να “ροκανίσουν” το -5 από τους ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Έτσι το Τριφύλλι, απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, η νίκη αποτελεί αυτοσκοπός και κόντρα στην ομάδα των Σερρών αναμένεται να είναι βασικός ο Αζεντίν Ουναΐ για πρώτη φορά.

Ο Μαροκινός ειδικά σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να αγωνιστεί και ως οκτάρι, ενώ σε πιο υψηλής δυσκολίας αναμετρήσεις θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, γνωρίζει καλά την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν, καθώς οι «πράσινοι» θα παίξουν στη συνέχεια κατά σειρά με ΑΕΚ εκτός (29/9), Μπόρατς Μπάνια Λούκα εκτός (3/10) και Ολυμπιακό εντός (6/10).

Σήμερα οι Κυπελλούχοι έχουν ρεπό και από την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για το πρώτο από τα κρίσιμα ματς της τετράδας που έρχονται.

Δείτε περισσότερα

Παναθηναϊκός: Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αδιάβαστη και με βαθύ πόνο αναρωτιέται για τα του οίκου του Παναθηναϊκού

Βγήκε η κούραση και οι ελλείψεις…

Το Καλλιμάρμαρο γίνεται… καταπράσινο (pics)

Φέτος παίζεις μεγάλη «μπάλα» με στοιχηματικές επιλογές στις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σχετικά άρθρα

Βγήκε η κούραση και οι ελλείψεις…

Τακτική και τελειώματα

Γιαννακόπουλος: «Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει, δεν κοιτάμε χώρες και θρησκείες»

Προορίζει βασικό τον Ουναΐ ο Αλόνσο

Πελίστρι: Αθήνα, το νέο μου σπίτι (pic)

Ο Πελίστρι κάτω από την Ακρόπολη: «Μια έναστρη βραδιά στην Αθήνα» (vid)

Κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι