Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η πράσινη ενημέρωση!

Έβαλε δύσκολα η Παρτιζάν – “Πονοκέφαλος” με Λεσόρ και Αντετοκούνμπο!

Έβαλε δύσκολα η Παρτιζάν – “Πονοκέφαλος” με Λεσόρ και Αντετοκούνμπο!

Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα από 50.000 φιλάθλους,  κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας και στο επιβλητικό Καλλιμάρμαρο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και έτσι γνώρισε την ήττα με 64-75 από την Παρτιζάν, για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, όμως αυτό που “πονοκεφαλιάζει τον Εργκίν Αταμάν είναι οι τραυματισμοί του Ματίας Λεσόρ και Κώστας Αντετοκούνμπο, μιας και δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και ο Σλούκας.

Το ματς

Με τους Σλούκα, Ναν, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Λεσόρ ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση με την Παρτίζαν και στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες ήταν αρκετά νευρικές και αυτό φάνηκε και από το χαμηλό σκορ (0-2 στο 3’), με τους «πράσινους» να μη βρίσκουν το στόχο στο πρώτο πεντάλεπτο.

Το πρώτο καλάθι του Τριφυλλιού σημειώθηκε από τον Παπαπέτρου, αλλά οι Σέρβοι απάντησαν άμεσα (2-8) στο 6’ και κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά με 5-11 από το τρίποντο του Ουάσινγκτον και έτσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε επιβάλει το ρυθμό της και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 8-15.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν με την έναρξη της 2ης περιόδου, μιας και οι ψηλοί του Παναθηναϊκού είχαν φορτωθεί με φάουλ και έτσι η Παρτιζάν κρατούσε εύκολα το προβάδισμα (10-18) στο 13′, καθώς ο Επτάστερος έκανε εύκολα το λάθος.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» άγγιξαν τη διψήφια διαφορά (15-24) στο 15’ και ήταν χαρακτηριστικό πως κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είχε πάνω από 6 πόντους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 27-36.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου να μειώσουν το σκορ και με το τρίποντο του Ερνανγκόμεθ, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 37-42 στο 25’, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Όμως η Παρτίζαν έτρεξε ένα μικρό σερί και ανέβασε ξανά τη διαφορά στο +8 (37-46) στο 28’, και παρά το διψήφιο αριθμό πόντων των Ναν και Γκραντ με 11π, δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο Τριφύλλι,  και το δεκάλεπτο έκλεισε το σκορ με 43-57.

Οι Σέρβοι κρατούσαν εύκολα τη διψήφια διαφορά που είχαν “χτίσει” (52-64) στο 33′ και ήταν κάτι από φανερό πως ακόμα τα πόδια και τα χέρια των παικτών του Παναθηναϊκού είναι βαριά. Ήταν χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειχναν ένα “κλικ” πιο πάνω.

Έτσι η Παρτιζάν πήρε τη νίκη με 64-75 κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήταν η νικήτρια του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, με τους “πράσινους” να συνεχίζουν τα φιλικά προετοιμασίας στην Τουρκία, ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Γαλατάσαραϊ.

Τα δεκάλεπτα: 8-15, 27-36, 43-57, 64-75

Δείτε περισσότερα

Τα «φίνα κορίτσια» στον τελικό του τουρνουά «Ιλίσια Ελπίδα»

Τα “πράσινα” κορίτσια στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)

Αράο: Να έχουμε καλύτερη ποιότητα και πάνω απ’ όλα να έχουμε ηρεμία

Αλόνσο: «Να παίζουμε σα μεγάλη ομάδα»

Σχετικά άρθρα

Τα “πράσινα” κορίτσια στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)

Γιαννακόπουλος: «Μου απαγορεύεται να είμαι παρών στο event για τον πατέρα μου»

Οι οδηγίες της ΚΑΕ προς τους φιλάθλους για το Καλλιμάρμαρο (pic)

Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά»

Σλούκας: «Αν οι Σέλτικς θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, να έρθουν να μας κερδίσουν»!

Χωρίς Λεσόρ και Μπράουν κόντρα στην Παρτιζάν

Βράνκοβιτς: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με πήρε ως μέλος της